Limit porabe

Vsem uporabnikom, ki jih boste dodali kot številko za polnjenje, morate določiti mesečni limit porabe. Limit porabe pomeni, da uporabnik oziroma številka za polnjenje sama razpolaga z vrednostjo limita, ki ga boste določili in ga lahko porabi za polnitev mobilnega računa ali naročilo na mesečne pakete. Limit porabe se enkrat na mesec obnovi.

Mesečni limit porabe lahko določite v vrednosti od 0 eur do 100 eur. V kolikor številkam za polnjenje ne določite limita porabe, se jim avtomatsko določi limit v višini 0 eur. Limit lahko kadarkoli spremenite.

Za vklop ali spremembo limita porabe pošljite SMS sporočilo z vsebino LIMIT znesek mobilna številka ali vzdevek na številko 3388 (na primer LIMIT 20 051800800 ali LIMIT 20 MIHA).

Za preverjanje stanja limita na številkah pošljite SMS sporočilo z vsebino LIMIT na številko 3388.

V kolikor ima številka za polnjenje že vklopljen mesečni paket, ki se nalaga samodejno, svetujemo, da ji določite limit v višini cene mesečnega paketa. Na primer: številka za polnjenje ima vklopljen mesečni paket za 6,9 eur na mesec. Določite ji mesečni limit porabe 7 eur.

Najenostavnejše
plačevanje predplačniških mobilnih storitev.

PRISTOPI